Därför ska ni anlita en rekryteringsfirma

Är ert företag i behov av att nyanställa personal inom ekonomiområdet? Då ska ni absolut anlita en rekryteringsfirma som sköter hela processen, från intervju till anställning. Läs mer om det här!

Att rekrytera personal är en tämligen komplicerad uppgift som kräver stor kunskap av utföraren. Det kan verka frestande att själv sköta en rekrytering för att spara en slant, men här bedrar snålheten ofta visheten. Dels gäller det att du som rekryterar har tillräcklig kunskap för att avgöra vem du ska rekrytera och dels tar en rekryteringsprocess mycket tid i anspråk. Ta istället hjälp av Invici rekrytering när du ska rekrytera ekonomipersonal och få tid över till kärnverksamheten.

Effektiv rekrytering av ekonomer

En rekryterare från Invici vet precis hur ni ska få rätt personal för er verksamhet. Här finns rätt kompetens för att kunna avgöra vem eller vilka som passar allra bäst med tanke på era behov.

Enligt Sveriges Chefsorganisation (Ledarna) är det bra att

“Identifiera vilka personer du behöver i processen, och involvera dem tidigt.”

Invici har specialistkompetens vad gäller rekrytering av ekonomer; allt från controllers till CFO-roller och redovisningsekonomer. Kandidaterna intervjuas enligt konstens alla regler och det säkerställs på olika sätt att det blir en lyckad rekrytering.

Bra att känna till är att Invicis rekryteringsprocesser är kvalitetssäkrade. Det innebär att alla delar av processen, från kravprofil till slutförd rekrytering, utförs med högsta tänkbara kvalitet i åtanke. Allt för att bemöta kundernas behov och utmaningar. Dessutom utförs bakgrundskontroller på alla kandidater, vilket ger extra trygghet. Inte konstigt att Invici nyligen fick en förstaplacering i Candidate Experience Awards!