Smart företagsprofilering – en bra investering

För den som väljer att starta eget i arbetslivet gäller det att investera smart från första början. Det är viktigt att synas på nätet, men även att skapa kännedom kring verksamheten rent allmänt. Ett bra tips är att välja rätt typ av företagsprofilering för att marknadsföra företaget.

Här kan du läsa mer om olika alternativ för att boosta företagets synlighet och sticka ut i bruset. Häng med för att ta del av tipsen!

Rätt investering i företaget

Utöver marknadsföring på nätet är tipset att investera i företagsprofilering. Ge kunderna små give aways (gåvor) med företagets logga i samband med möte eller besök. Eller låt medarbetare bära datorväska med företagsloggan – det genererar gratis reklam till och från arbetet. Små detaljer som i längden gör mycket för företagets synlighet på alla plan. Ett tips är att klicka in på webbutiken Brand New Profile som erbjuder ett komplett utbud av profileringsprodukter. Där finns allt från profilkläder till kundgåvor och presenter till medarbetare.

“- Jaga visionen, inte pengarna.” säger internetentreprenören Tony Hsieh är nyckeln till framgång.

Det är viktigt att spara samt investera i framtiden, men för att utveckla verksamheten bör även pengar gå tillbaka in i företaget. Att använda vinstpengar för att göra företaget mer synligt är därmed en bra investering. Det gäller alla typer av företagsformer och konstellationer. Men tänk på att när det kommer till få pengarna att räcka till för andra saker än att enbart täcka de fasta kostnaderna är ingen enkel match. Med rätt koncept, en bra målgrupp och en stark vilja kan dock alla uppnå lönsamhet, vilket innebär mer kapital in i företaget. Att mycket handlar om vision och vilja.