Tipsen inför arbetsintervjun

När det kommer till en arbetsintervju så har man ofta bara en chans på sig för att lyckas, och då är det bra att man lyckas få så många tips innan som möjligt. Så, läs igenom dessa tips från olika tidningar och med det stå lite stadigare än du välj går in för att prestera ditt bästa.

“Du bör framhålla din kompetens, inte din personliga stil, på en intervju. Så ta det lugnt med klädseln. Klä dig bekvämt, men professionellt utifrån branschen som företaget du besöker verkar i. Fråga om det finns några regler eller någon kutym innan intervjun om du är osäker.”

Citatet kommer från ett tips från tidningen Computersweden och är viktigt då det är otroligt många som oroar sig över hur de bör klä sig inför en intervju. Så, fokusera på att representera dig själv samtidigt som du känner dig bekväm i det du bär – annars kommer det att lysa igenom. Ett annat bra tips kommer från självaste Google-chefen Lazslo Bock är att man ska veta att de flesta inte är så bra på att intervjua, vilket man ska se som sin fördel då man med det kan förutsäga 90 % av alla frågor som kommer att komma. Om dessa tips har han även skrivit om i en bok som kan vara värd att läsa när man känner för att ta nästa kliv.

4188356-head-puzzle-shows-slipping-ideasVar heller inte för nervös över situationen eller över framtiden. Det kommer att lösa sig om du tror på dig själv, och handlar det om pengar finns det alltid företag som https://www.zmarta.se/lana-pengar där man enkelt kan låna pengar – och kanske med det bli än mer motiverad och peppad på att komma ikapp livet.