Zlatan startar eget bolag

Mannen som tog Sverige till EM, som lagt Rosengård på kartan och fått hela världen att imponeras av både bicycletas och nickningar har tagit ännu ett steg i karriären. Det handlar självklart om Zlatan Ibrahimovic – som nu också, tillsammans med sina polare, har startat ett bolag.

För barnen som växer upp som med invandrarbakgrund, i ett område där det är mycket bråk och droger, så har Zlatan varit en stor källa till inspiration och motivation. Han lyckades ta sig från det dåliga området och gråa kvarteren, han lyckades bli sin dröm: en fotbollsstjärna. Få är det som lyckas göra dröm till verklighet men med inspiration från Zlatan är det säkerligen många som vågat hoppas på någonting mer än det som de vuxit upp med.1687196-sverige-moldavien

Vad är det då för bolag som Zlatan har startat? Det handlar om ett affärsprojekt som Zlatan tillsammans med sina forna klubbkamrater från Paris Saint-Germain kört igång, ett investmentbolag med namn Ciroo S.R.L. I företagsbeskrivningen för bolaget står det att företaget ska köpa, sälja och hantera olika typer av investeringar, men exakt vad som sker är inte självklart. Det blir en spännande utveckling att följa, förhoppningsvis – och troligtvis – kommer Zlatan att lyckas med även denna idé.

Gör som Zlatan – starta eget

Vill även du göra som Zlatan och starta ett bolag? Ingenting är omöjligt och allt du egentligen behöver är tid och en affärsplan, sen är det bara att köra. Saknar du papper att skriva ut affärsplanen på? Köp det på http://www.kontorsgiganten.se/kopieringspapper-vitt och gå sedan till banken för att presentera din idé. När du väl har fått en budget för ditt företag (om det är någonting som behövs, vissa företag behöver inget startkapital) så kan du registrera bolaget på Verkstamt.se och sedan har du tagit första steget till ditt nya liv.

På sidan Driva Eget kan du även hitta bra information om vad som krävs för den nystartade företagaren. Du kan även hitta bra information i filmen nedan: