Zlatan som affärsman

Det kommer inte dröja länge nu innan Zlatan kommer att placera sina fotbollsskor på hyllan och får se sig om något annat att göra. Det är möjligt att Zlatan kommer att fortsätta inom proffsfotbollen men då som tränare eller hjälptränare för något lag. Zlatan är dock miljardär idag så han behöver egentligen inte arbeta efter att han slutat med fotbollen men med den energi som Zlatan besitter så kommer han nog att kasta sig över nya projekt.

Zlatan driver redan idag flera företag och är dessutom delägare i ett antal bolag, som bland annat Betsson där han äger 10 procent av aktierna. Zlatan har också varit engagerad i flera företag tidigare som bland annat inom kläder, parfym, energidrycker, e-sport och dataspel. Idag har Zlatan ett företag som driver Futsal hallar men är också delaktig i ett flertal företag och andra projekt som säkerligen räcker till för att hålla honom sysselsatt. Zlatan har startat ett eget bolag vid namn Unknown som är ett moderbolag som hanterar intäkter från andra bolag.

Zlatan – en framgångsrik affärsman

Zlatan är en drivkraftig, tålmodig, kämpe med massor av attityd vilket säkerligen kommer att kunna bidra till att Zlatan kan bli en framgångsrik affärsman oavsett vilket affärsområde han väljer att verka inom. Zlatan har varit med i en hel del projekt de senaste åren där några har misslyckats medan andra projekt har varit lönsamma. Sammantaget så har Zlatan säkerligen rätt förutsättningar för att kunna driva framgångsrika projekt i framtiden, vilket kommer göra Zlatan till mångmiljardär. Det finns säkerligen ett flertal företag som är villiga att både samarbeta och investera med Zlatan i framtiden då Zlatan är ett mycket starkt varumärke. Om han fortsätter att vårda sitt varumärke så kommer det i sig själv att vara värt en förmögenhet då det finns företag som vill kunna använda sig av namnet Zlatan för sina produkter.